Tafelvlag

ProAct Media tafelvlag - beurs en presentatie
Over Tafelvlag

Ook voor een tafelvlag moet je bij ProAct Media zijn!

ProAct Media levert alle vlaggen in de business, van de kleine tafelvlag tot de majestueuze mastvlag. En dat mag je verwachten van een totaalleverancier van vlaggen en banieren! Heb jij dus voor je eerstvolgende reclameproject een aantal mooi bedrukte tafelvlaggen nodig? Dan ben je bij ons altijd aan het juiste adres! Onze experts weten precies welke soorten stof het best werken voor dit type vlag en ook de afwerking en bedrukking kan je met een gerust hart aan ze overlaten. Bestel dus snel die tafelvlag van ProAct!

Welk type tafelvlag heb jij nodig?

Voor onze tafelvlaggen werken wij met het textiel Satijn. ProAct weet uit ervaring dat dit product vaak het beste werkt met veel stuks tegelijk. Daarom kun je deze vlag bij ons bestellen vanaf 25 stuks. Hoeveel heb jij er nodig voor je volgende project? Voor kleine oplages werken wij altijd met de printtechniek digitaaldruk, terwijl wij voor grote oplages kiezen voor zeefdruk. Beide hele fijne technieken waar altijd een mooi resultaat mee is te bereiken. Welk model en/of formaat wil jij bestellen? En voor welk type standaard kies jij? Bij ProAct vind je altijd de juiste tafelvlag, of het nu gaat om een chique receptie, een informele netwerkbijeenkomst, of voor op de receptiebalie van een bedrijf.

Nog meer nodig?

Vaak blijft het niet bij één product als je goed reclame wilt maken. Kijk dus vooral wat ProAct verder nog te bieden heeft op het gebied van bedrukte reclame. Wie weet kun je voor één klant of project al je reclame bij ons bestellen!

Laat ProAct Media je tafelvlag bedrukken

Klaar om te bestellen? Maak dan snel een account aan bij ProAct, of, als je er al één hebt, log dan in. Plaats vervolgens je bestelling voor één of meerdere tafelvlaggen. Helemaal klaar? Lees je dan nog wel even onze aanleverspecificaties door voordat je het ontwerp voor je visual toevoegt? Wil je nog iets weten over onze tafelvlag? Of kunnen we je verder nog ergens mee helpen? Neem dan snel contact met ons op, dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

Bekijk direct online onze tarieven