Vanwege gepland onderhoud zal de webshop op 19 oktober tijdelijk niet bereikbaar zijn

Textielwand

Over Textielwand

Bestel een professionele textielwand bij ProAct Media

Staat jouw klant binnenkort op een beurs? De textielwand van ProAct is zeer geschikt voor een professionele uitstraling. Jouw visual printen wij op een luxe decotex of decotex blackback doek, voor de aller beste kwaliteit. Door het aluminium vouwsysteem kan de textielwand makkelijk vervoerd worden in onze luxe trolley. Verder is de textielwand stevig en in no-time opgebouwd! Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Welk model en formaat textielwand kies jij?

De textielwand van ProAct wordt geleverd met een gebogen of rechte vorm. Zo is er voor iedere klant een geschikte optie. Het doek breng je eenvoudig aan met klittenband op het frame. Om het helemaal af te maken, leveren wij de textielwand inclusief luxe trolley. Dat is de totaalservice van ProAct!

Compleet assortiment beurs en presentatie

ProAct biedt een compleet assortiment op het gebied van beurs en presentatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een balie, binnenbanier of een zipperwand? Je bestelt al onze producten makkelijk en snel online. Kom je er toch niet uit? Onze materiaalexperts helpen je graag verder.

Bestel nu je textielwand in onze webshop

Wil jij de zichtbaarheid van jouw klant verhogen? Laat jouw design stralen op de textielwand van ProAct Media! Log nu in en plaats je bestelling eenvoudig online. Vergeet niet om de aanleverspecificaties te bekijken voordat je de printopdracht toevoegt. Vragen over één van onze producten? Aarzel dan niet ons te mailen of te bellen. Wij denken graag met je mee op het gebied van toepassing, materiaalsoort, formaat, hoeveelheid en nog veel meer.

Bekijk direct online onze tarieven