Zipperwand

ProAct Media zipperwand - beurs en presentatie
ProAct Media zipperwand - beurs en presentatie
ProAct Media zipperwand - beurs en presentatie
ProAct Media zipperwand - beurs en presentatie
Over Zipperwand

Bestel je bedrukte zipperwand bij ProAct Media

Ben jij op zoek naar een mooie zipperwand? Misschien voor een evenement op de rode loper of een persconferentie? Dit type beurswanden kan op een hele originele manier een ruimte afschermen en tegelijkertijd verfraaien. Op onze webshop hebben we gekozen voor de meest verkochte en meest praktische zipperwand.  Ga je dus voor de gebogen wand, plaats dan snel je bestelling en voor je het weet kan iedereen die zipperwand bewonderen!

Welk model zipperwand kies jij?

Bij ProAct Media leveren we allerlei beurs- en presentatiewanden, allemaal met een andere afwerking en manier van opspannen. Bij het doek voor zipperwanden (de naam zegt het al) wordt gewerkt met een ritssluiting. Een ideale oplossing voor deze wanden met gebogen lijnen. Weet jij al of je voor jouw klant een Curved- of Ovalwand nodig hebt? Of mag jij voor hem die beslissing nemen? Welke keus je ook maakt: elke zipperwand heeft een stevig aluminium frame van 34 mm doorsnede en wordt standaard geleverd met dubbelzijdig geprint textiel. Verder zorgen we ervoor dat de wand zorgvuldig wordt ingepakt in een stevige transporttas. Ideaal voor kortdurende reclame evenementen!

Ik wil een ander type zipperwand: wat nu?

Onze zipperwand is standaard leverbaar in 1 model en we kiezen standaard voor een bepaald materiaal. Dit is omdat wij uit ervaring weten dat deze optie goed werkt. Heb je toch behoefte aan een zipperwand in een andere uitvoering? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

Vergeet ook onze andere beurswanden niet

Heb je ook nog andere beurswanden of presentatiesystemen nodig? Misschien een pop-up peeswand of een textielwand? Ga dan op onderzoek uit in onze categorie Beurs en Presentatie. En vergeet vooral de rest van onze webshop niet; wie weet kunnen we je wel met al je bedrukte reclame helpen!

Bestel nu je zipperwand bij ProAct Media

Klaar om te bestellen? Maak dan nu je account aan (of log in) en vul het formulier in. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties door te lezen? Dan kunnen wij zonder problemen aan de slag met het bedrukken van de zipperwand.

Wil je nog wat weten over onze beurswanden? Neem dan nu contact op met ProAct, wij helpen je graag overal mee!

Bekijk direct online onze tarieven