PET

ProAct Media PET - overige materialen
Over PET

PET voor poster of banner? Bestel ’t bij ProAct!

Is het tijd voor een mooie reclameposter of roll up banner voor je klant? Wist je dat die ook van PET gemaakt kunnen worden? Veel van de bedrukte reclame van ProAct Media is verkrijgbaar in meerdere modellen, formaten en materialen. Behalve Frontlit en … gebruiken wij dus ook graag PET voor posters en roll up banners. Benieuwd naar de materiaalspecificaties? Lees dan gauw verder!

Waar wil jij PET voor gebruiken?

PET is met 220 gr/m² één van onze lichtste soorten PVC en wordt enkelzijdig bedrukt met UV print of Latex. Het is een lichtdicht doek, geschikt voor binnen en buiten en heeft een gladde, glanzende uitstraling. Het is daarom heel geschikt als postermateriaal én voor een chique roll up banner. ProAct Media gebruikt voor de modellen Budget en Basic graag Frontlit, terwijl we voor de roll-up modellen Luxe en Invisible standaard PET toepassen. Heb jij hele andere plannen met dit PVC-doek? Wij denken graag met je mee over je reclameproject; wie weet hoe je je klant nu weer kunt verrassen!

Nog meer reclame nodig?

Uit ervaring weten we dat goede reclame zelden genoeg heeft aan één type product en materiaal. Heb jij dus nog meer op het oog? Kijk dan vooral uitgebreid rond op onze Materialen- of Productenpagina. Vind jij dat het assortiment van ProAct Media nog uitgebreider kan? Of heb je misschien een speciaal verzoek? Je kunt ons altijd mailen of bellen.

Plaats nu je bestelling PET bij ProAct Media

Kan jij niet wachten om PET te bedrukken met jouw visual? Maak dan snel je account aan (of log in) bij onze webshop en selecteer je materiaal en product(en). Let op: zorg dat je onze aanleverspecificaties goed doorneemt voor je je artwork toevoegt. Dan kunnen wij zonder problemen voor je aan de slag. Heb je nog een vraag over PET of één van onze andere materialen? Neem nu contact met ons op; ProAct Media helpt je graag 

Materiaalspecificaties PET

Materiaal PVC
Gewicht 220 gr/m² 
Max. printbreedte 152 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print of Latex, enkelzijdig 
Certificering Geen
Lichtdicht Ja
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden
Indoor/Outdoor Beide
Toepassing Roll-up banner, poster

Bekijk direct online onze tarieven