Mesh Premium

ProAct Media mesh premium - PVC materialen
ProAct Media mesh premium - PVC materialen
ProAct Media mesh premium - PVC materialen
ProAct Media mesh premium - PVC materialen
Over Mesh Premium

Kies voor een andere look met Mesh Premium van ProAct

Mesh Premium is ideaal als je wel zoekt naar die opengewerkte structuur in je PVC-doek, maar toch ook een chique look wilt voor je reclame. Denk jij er dus over om je visual te laten stralen op doek met een fijnmazige structuur? Lees dan gauw verder voor meer informatie over deze soort Mesh. Ben jij na het lezen helemaal overtuigd? Dan kan je gelijk vanaf deze pagina je bestelling bedrukte reclame plaatsen bij ProAct.

Mesh Premium, nice to meet you

Mogen we je Mesh Premium voorstellen? Hij is net wat zwaarder dan zijn broertje Mesh, en met een subtiel verschil in de structuur van het doek. Mesh Premium passen we heel graag toe als spandoek, maar laat het vooral weten als je een ander product op het oog hebt. De experts van ProAct denken graag met je mee over elk reclameproject! Ga je je spandoek(en) zo ophangen dat ze van meer kanten zichtbaar zijn? Dan vind je het vast fijn te weten dat we dit type doek zowel enkel- als dubbelzijdig kunnen bedrukken.

Toch liever een ander type Mesh of PVC?

Is Mesh Premium toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan vooral nog even de productinformatie van onze andere PVC-doeken. ProAct zorgt er altijd voor dat je zoveel mogelijk te kiezen hebt, of het nu gaat om verschillende soorten materiaal of verschillende modellen producten. Ben jij op zoek naar een materiaal of product, maar kun je het niet vinden in onze webshop? Laat het ons vooral weten, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Zo bestel je Mesh Premium bij ProAct Media

Kan jij niet wachten tot die visual van je opdrachtgever op één of meer spandoeken te zien is? Log dan nu in (of maak eerst een account aan) en vul ons bestelformulier in. Vergeet je niet de aanleverspecificaties goed door te nemen voor je alles naar ons opstuurt? Heb je nog een vraag over Mesh Premium of een ander materiaal? Neem dan nu contact op met ProAct Media. Voor je het weet kan jij weer door met je volgende reclameproject!

Materiaalspecificaties Mesh Premium

Materiaal PVC doek
Gewicht 350 gr/m²
Max. printbreedte 500 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking Solvent, enkelzijdig of dubbelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, zomen, tunnels, zeilogen
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Spandoek
Bekijk direct online onze tarieven