Speakermesh

ProAct Media speakermesh - PVC materialen
Over Speakermesh

Gebruik Speakermesh voor de finishing touch

Bijna alles geregeld voor dat festival, en zie je nu ineens die grote, onbedekte geluidstorens? Dan is het tijd voor geprint speakerdoek! Dit soort PVC is ideaal om speakers te bedekken zonder het geluid erdoor gedempt wordt. Jij wilt toch ook dat alles op het event één look uitstraalt en dat ‘lelijke’ onderdelen zo veel mogelijk opgaan in de achtergrond? Bestel dan gauw wat meters speakermesh bij ProAct!

Grofmazig en licht in gewicht

Speakermesh is één van die materialen die bedoeld zijn voor een heel specifiek product. Daarom is speakermesh veel grofmaziger dan onze andere soorten Mesh en ook nogal een lichtgewicht met zijn 250 gr/m². Hoe meer lucht een doek immers doorlaat, hoe minder het geluid dempt van de geluidstorens. En van een zo licht mogelijk doek worden podiumbouwers ook blij, want dit kost ze minder tijd om te bevestigen. Werk jij voor het eerst met Speakermesh? Misschien vind je het dan fijn om met onze specialisten te overleggen over jouw printopdracht en zo zorgen we ervoor dat jouw visual zo goed mogelijk zichtbaar is!

Vergeet ook de rest van onze webshop niet

Kun jij nog wel wat meer geprinte reclame van PVC gebruiken? Of zocht je ook naar iets van Textiel, Plaat of Folie? Bij ProAct Media zijn de mogelijkheden eindeloos op het gebied van Binnen- en Buitenreclame, Beurs & Presentatie en Vlaggen & Banieren. Bekijk dus vooral de rest van onze materialen en producten voordat je je bestelling plaatst!

Zo bestel je Speakermesh bij ProAct

In onze webshop kun je op 2 manieren je bestelling plaatsen: vanaf de Productenpagina en de Materialenpagina. Ben je dus ingelogd? Selecteer dan simpelweg het materiaal vanaf de Materialenpagina, in dit geval Speakermesh, en vul het formulier verder zo volledig mogelijk in. Let op: ProAct heeft bepaalde aanleverspecificaties voor je printopdracht. Lees die dus goed door voor je je bestelling afrondt. Heb je nog een vraag over Speakermesh of de andere materialen? Mail of bel ons dan; wij denken graag met je mee!

Materiaalspecificaties Speakermesh

Materiaal PVC doek
Gewicht 250 gr/m²
Max. printbreedte 500 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking Solvent, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, zomen, tunnels, zeilogen
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Spandoek
Bekijk direct online onze tarieven