DOT Core

ProAct Media DOT Core - textiel materialen
ProAct Media DOT Core - textiel materialen
ProAct Media DOT Core - textiel materialen
ProAct Media DOT Core - textiel materialen
Over DOT Core

Bestel wandbekleding van DOT Core bij ProAct Media

Moet jij een ruimte tot in detail onder handen nemen voor een klant? Misschien een pop-up store of een beursstand? Dan kun je het beste eerst de grote lijnen opzetten: vloer- en wandbekleding, raamfolie… dan ben je al een heel eind! Wat betreft tijdelijke wandbekleding raden de experts van ProAct Media DOT Core aan; dit zelfklevende textiel weegt niet veel, is makkelijk aan te brengen en heeft toch een mooie stoffen look. Bijkomend voordeel: de akoestiek van de ruimte zal gelijk verbeteren! Lees gauw verder voor meer informatie over DOT Core en hoe je dit bij ProAct kunt bestellen.

DOT Core: Ideaal voor tijdelijke wandbekleding

Misschien ben je al bekend met onze andere variant wandbekleding, Airtex Greyback. Dit soort PVC-doek zetten we eerder in voor langdurige reclame dan voor tijdelijke. Zoek jij eerder iets voor tijdelijk gebruik? Kies dan voor DOT Core textiel. Het heeft bijna dezelfde look als Airtex Greyback, maar door het bovenlaagje van textiel heeft het een mooie, gedempte uitstraling. Ideaal om de visual van je klant subtiel onder de aandacht te brengen! DOT Core wordt enkelzijdig digitaal bedrukt, weegt 210 gram per vierkante meter maar heeft geen brandveiligheidscertificaat. Wil je dit materiaal op een speciale manier inzetten of afwerken? Je mag altijd contact opnemen met onze specialisten, wij denken graag met je mee over elke vorm van reclame!

Vertrouw op totaalleverancier ProAct

Heb je nog meer nodig om de ruimte van je klant fantastisch in te richten? Vergeet dan vooral niet dat je op de website van een totaalleverancier bent. Wedden dat we je aan heel veel reclame kunnen helpen? Bekijk dus vooral onze overige Materialen of verken onze categorieën Binnenreclame en Beurs & Presentatie.

Zo bestel je wandbekleding van DOT Core bij ProAct Media

Kun jij niet wachten die ruimte mooi te behangen voor je klant? Log dan nu in, selecteer het materiaal vanaf de Materialenpagina en vervolgens het product. Vergeet je niet de aanleverspecificaties door te nemen? Als je nog vragen hebt over DOT Core, helpen we je graag. ProAct Media staat nooit met haar mond vol tanden als het gaat om bedrukte reclame!

Materiaalspecificaties DOT Core

Materiaal Polyester met zelfklevende achterzijde
Gewicht 210 gr/m²
Max. printbreedte 310 cm
Certificering Geen
Printtechniek, Bedrukking Digitaaldruk, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Wandbekleding
Bekijk direct online onze tarieven