Lightbox

ProAct Media lightbox - textiel materialen
Over Lightbox

Bestel Lightbox voor je verlichte textielframe

Word jij ook blij van verlichte textielframes? ProAct is groot fan van deze reclameproducten en heeft daarom verschillende soorten textiel in haar assortiment waar peesdoek van kan worden gemaakt, allemaal met andere onderscheidende kenmerken. Lightbox is, net als zusje Samba, ideaal voor een verlicht textielframe. Het polyester doek laat je verlichte visual heel mooi uitkomen. Benieuwd naar de materiaalspecificaties van dit textiel? Lees dan gauw verder!

Lightbox speciaal ontwikkeld voor verlichte frames

Soms kan binnenreclame wel een steuntje in de rug krijgen met wat gerichte verlichting. Wie weet heeft je klant een mooi plekje voor een textielframe(s), maar zijn er net op die plek weinig lampen of daglicht. Dan kan een verlicht textielframe of een verlicht pop-up LED frame een uitkomst zijn. In zo’n geval is het echter wel belangrijk om het juiste peesdoek in te zetten. ProAct heeft ondertussen meerdere textielsoorten in haar assortiment voor verlichte textielframes. Lightbox is ideaal voor indoor-toepassingen, wordt standaard digitaal bedrukt en heeft een maximale printbreedte van 310 cm. Passen de materiaalspecificaties van Lightbox niet helemaal bij jouw project? Wie weet is doek Samba dan beter geschikt. Vind je het ondanks onze materiaalinformatie toch moeilijk kiezen? Je mag ons altijd bellen of mailen met je vragen. Daar zijn we tenslotte totaalleverancier voor!

Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment

ProAct Media vindt het erg belangrijk om de ontwikkelingen rond bedrukte reclame op de voet te volgen. Daarom zul je van heel veel doeksoorten meerdere varianten vinden als wij merken dat dit iets toevoegt aan ons assortiment. Heb je behalve een verlicht textielframe dus nog meer producten op je shoppinglist staan? Bekijk dan vooral ook onze overige soorten Textiel. Zo zorgen we er samen voor dat jouw klant zo goed mogelijk in de spotlights wordt gezet!

Bestel nu reclame van lightbox bij ProAct Media

Klaar om één of meer verlichte textielframes te bestellen? Log nu in bij ProAct, selecteer je materiaal of materialen en de gewenste producten. Let je wel even op onze aanleverspecificaties voor je je artwork toevoegt? Is je nog iets onduidelijk over Lightbox of onze producten? Neem dan snel contact met ons op!

Materiaalspecificaties Lightbox

Materiaal Polyester doek
Gewicht 260 gr/m²
Max. printbreedte 310 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking Digitaaldruk, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, platte pees
Indoor/Outdoor Indoor
Toepassing Peesdoek verlicht (pop-up LED) textielframe 
Bekijk direct online onze tarieven