Samba

Over Samba

Samba: het juiste peesdoek voor verlichte textielframes

Is het tijd om de reclame van je opdrachtgever extra in de schijnwerpers te zetten? ProAct Media heeft verschillende verlichte beurswanden en textielframes speciaal voor dit doel. Maar het begint natuurlijk allemaal bij het juiste doek voor het juiste product en de juiste gelegenheid. Ken jij Samba al? Dit zusje van textielsoort Lightbox wordt supermooi UV geprint en is iets lichter in gewicht. Lees snel verder voor meer informatie over dit materiaal.

Net even anders qua uitstraling en bedrukking

De naam van dit materiaal zegt het al: met Samba is het altijd tijd voor een feestje. Laat je wildste ideeën voor je klant los op dit doek, laat ons het perfectprinten met onze UV-printer, span het vervolgens op in een textielframe en laat dat LED licht zijn werk doen! Wedden dat heel veel mensen even blijven staan bij je kunstwerk? Dit effect bereik je natuurlijk ook met Lightbox (ook geschikt voor verlichte frames), maar Samba onderscheidt zich door haar glanzende look en bedrukking met UV print. Reden genoeg voor ProAct Media om dit textiel ook op voorraad te hebben. 

Van Decotex, Lightbox en Samba tot Polystretch

Textieldoek kan tegenwoordig steeds veelzijdiger worden ingezet voor bedrukte reclame. Vergeet daarom vooral niet de rest van onze collectie Textiel te bekijken; wie weet waar je het allemaal voor kunt inzetten! Het begint misschien bij vlaggendoek voor een baniervlag van bijvoorbeeld Polystretch, maar waar eindigt het? Wist je bijvoorbeeld dat er steeds meer doeken voor binnen én buiten geschikt zijn? En dat sommige toepassingen steeds specialistischer worden? Houdt dus vooral ons assortiment textiel in de gaten.

Bestel nu reclame van Samba in onze webshop

Is Samba precies het juiste materiaal voor jouw opdrachtgever? Log dan nu in bij ProAct Media, selecteer het materiaal en product en vul de rest van het formulier in. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties door te nemen? Dan kunnen wij zonder problemen voor je aan de slag. Heb je nog een vraag over Samba of een ander textiel? Je mag ons altijd bellen of mailen!

Materiaalspecificaties Samba

Materiaal Polyester doek
Gewicht 195 gr/m²
Max. printbreedte 500 cm
Certificering B1
Printtechniek, Bedrukking UV, enkelzijdig
Lichtdicht Nee
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, platte pees, klittenband, band en ringen
Indoor/Outdoor Geschikt voor beide
Toepassing Peesdoek verlicht (pop-up LED) textielframe 
Bekijk direct online onze tarieven