Overige materialen

De overige materialen van ProAct Media

Soms is een materiaal niet zo makkelijk in een categorie in te delen. Dit kan aan meerdere dingen liggen, bijvoorbeeld omdat een materiaal bestaat uit meer dan één grondstof of omdat het een heel specifiek materiaal voor één product is. Vergeet dus vooral niet de categorie Overige Materialen van ProAct: wie weet vind je hier precies het materiaal voor jouw reclame! Wil je vervolgens snel klaar zijn? Plaats dan je bestelling vanaf deze pagina in plaats vanaf de Productenpagina. Handig, toch?

Van beursbalie tot vloerbekleding

Polyester Micron is een goed voorbeeld van een materiaal wat ProAct (tot nu toe) voor één product toepast. We gebruiken dit doek namelijk voor onze beursbalies. Een ander voorbeeld van een heel specifiek materiaal zijn onze soorten vloerbekleding. Je ziet dus dat bij Overige Materialen hele diverse producten te vinden zijn. Kijk om de zoveel tijd dus ook deze categorie eens door; wie weet staat er ineens een type materiaal dat je nog niet kent!

De waarde van volledige materiaalinformatie

Misschien weet jij al lang alles wat er te weten valt over onze materialen. Maar een volledig overzicht is altijd handig, of je nu een reclamegenie bent of een nieuwkomer in de business. Daarom zorgt ProAct er ook in haar webshop voor dat we je zo volledig mogelijk kunnen informeren over al onze materialen en producten. Alles om jou snel aan de juiste producten te helpen! Heb je ondanks onze materiaalinformatie nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe bestel ik in de webshop van ProAct Media?

Materiaal gekozen? Log dan in om je bestelling te plaatsen. Selecteer het juiste materiaal, het product en vul vervolgens de rest van het bestelformulier in. Lees je nog wel even de aanleverspecificaties door? Dan kunnen wij zonder problemen met je opdracht aan de slag.

Heb je nog vragen over onze materialen? Bel of mail ons dan meteen op want ProAct Media helpt je graag!

Bedrukte vloerbekleding of beursbalie? ProAct heeft de beste materialen!