Vanwege gepland onderhoud zal de webshop op 19 oktober tijdelijk niet bereikbaar zijn

Vloervinyl 2 mm

Over Vloervinyl 2 mm

Kies ook Vloervinyl 2 mm als tijdelijke vloerbekleding

Druk bezig met het bedenken van een pop-up store, beursstand of een andere promotionele ruimte? Dan ben je vast op zoek naar mooie wand- en vloerbekleding. Werk jij graag met vloervinyl of liever met vloertapijt? Wat je ook zoekt qua uitstraling voor je geprinte reclame: bij ProAct zul je het altijd vinden! Lees gauw verder voor meer informatie over vloervinyl 2 mm. Of log in en plaats nu je bestelling in onze webshop!

Welke look vind jij mooi?

Ons Vloervinyl heeft een matte, maar gladde uitstraling. Het heeft, net als ons Vloertapijt, een latex backing en is geschikt voor vlakke ondergronden en promotionele doeleinden. Waarin onderscheidt Vloervinyl zich van Vloertapijt? Onder andere op het gebied van printbreedte en uitstraling. Dit vinyl heeft een maximale printbreedte van 315 cm en een strakke en gladde look, terwijl het tapijt een printbreedte heeft van 160 cm en er veel zachter en warmer uitziet. Waar geef jij de voorkeur aan? Bij ProAct heb je altijd wat te kiezen!

Materiaal van vloer tot raam en van wand tot plafond

Of je nu een materiaal zoekt voor vloerbekleding of wandbekleding om te zorgen voor meer privacy of om al het meubilair passend aan te kleden: ProAct Media kan je overal mee helpen. Heb jij dus ‘vinyl vloerbekleding’ van je lijstje afgevinkt? Vergeet dan niet de rest van onze materialen en producten te bekijken. Wist je dat we bijvoorbeeld ook meerdere soorten wandbekleding aanbieden? Dat is de service van een totaalleverancier!

Zo bestel je Vloervinyl bij ProAct Media

Heb jij je keus gemaakt en past ons Vloervinyl helemaal bij je project? Maak dan nu je account aan (of log in als je die al hebt) en selecteer het gewenste materiaal, product en overige details. Lees je nog wel even de aanleverspecificaties door voor je je ontwerp toevoegt? Vragen over één van onze materialen of producten? Je mag ons altijd bellen of mailen; de experts van ProAct staan je graag te woord!

Materiaalspecificaties Vloervinyl 2 mm

Materiaal PU topping, Latex backing 
Max. printbreedte 315 cm 
Printtechniek, Bedrukking UV print, Solvent of Latex 
Lichtdicht Ja
Confectiemogelijkheden Schoonsnijden, contoursnijden 
Indoor/Outdoor Indoor
Toepassing Promotionele vloerbekleding 
Bekijk direct online onze tarieven