PVC

Vergelijk hier de soorten PVC van ProAct Media

Benieuwd naar de verschillende soorten PVC die wij hebben? Lees en kijk dan gauw verder in de materialen-afdeling van onze webshop. ProAct weet dat sommige klanten liever eerst een materiaal kiezen voor ze een product selecteren en daarom kun je in onze webshop op twee manieren producten bestellen: vanaf de Productenpagina én de Materialenpagina. Kijk dus gauw welke soorten PVC wij op voorraad hebben, welke producten daaraan zijn gekoppeld en plaats dan je bestelling. Dat is de service van ProAct Media!

PVC: robuust én veelzijdig

Het robuuste PVC wordt vaak ingezet voor bedrukte buitenreclame. Het slijt namelijk minder snel door storm, regen en andere weersinvloeden. Toch betekent dit niet dat PVC er steeds het zelfde uitziet: doeken van dit type materiaal kunnen een glanzende of doffe look hebben, opengewerkt zijn, lichtdicht… de mogelijkheden zijn heel divers. Benieuwd welke soorten PVC populair zijn bij onze klanten? Deze doeken staan bij ons vaak in de top 3:

  1. Frontlit
  2. Mesh
  3. Airtex Greyback

Niet gek, want dit zijn doeken die echt opvallen door hun uiterlijk en veelzijdige inzetbaarheid in verschillende situaties. Vraagt jouw klant dus om een bepaalde look of uitstraling voor zijn volgende project? Neem dan echt even de tijd om te kiezen uit onze materialen en wie weet kun je ze precies het juiste soort spandoek of bouwhekdoek leveren voor dat bijzondere event !

Gedetailleerde materiaalinformatie

ProAct vindt het belangrijk om haar klanten te voorzien van zo volledig mogelijke product- en materiaalinformatie. Zo kun je namelijk zo goed en snel mogelijk je keuze maken voor elke situatie en gelegenheid. Daarom vind je bij elke soort PVC alles wat nuttig is om te weten, dus bijvoorbeeld:

  • Gewicht
  • Maximale printbreedte
  • Certificering
  • Bedrukking
  • Winddoorlatend
  • Printtechnieken
  • Confectiemogelijkheden

Heb je toch nog vragen over de toepassing van onze soorten PVC? Neem dan contact met ons op en voor je het weet krijg je een advies op maat van onze experts!

Zo plaats je een bestelling bij ProAct Media

Klaar om te bestellen? Geen vragen meer? Log dan nu in, selecteer je materiaal, dan je product(en) en vul vervolgens de rest van het bestelformulier in. Dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag! Vergeet je niet de aanleverspecificaties te bekijken voor je je artwork toevoegt?

Twijfel je toch nog ergens over? Of zit het gewenste soort PVC of product er niet bij? Neem dan contact met ons op. ProAct helpt je graag overal mee!

Bedrukt PVC nodig voor spandoek, vlag of banner? ProAct heeft ‘t!