Textiel

Het assortiment textiel van ProAct Media

Weet jij al precies met welke soort(en) textiel jij het liefst werkt voor je bedrukte reclame? Of wil je eerst kijken wat ProAct Media op dat gebied te bieden heeft? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben een apart deel van onze webshop ingericht voor materialen. Hier vind je gedetailleerde informatie over elk materiaalsoort, gekoppeld aan de producten die ProAct maakt van dit materiaal. Bekijk dus gauw wat voor soorten textiel ProAct op voorraad heeft en plaats vervolgens je bestelling!

Is textieldoek ook jouw favoriete product?

Textiel is een enorm veelzijdig materiaal: het is inzetbaar voor allerlei producten in allerlei situaties. Of je nu denkt aan Decotex voor binnenreclame, 3-draadsglanspolyester voor een mooie mastvlag of Samba voor een verlicht textielframe, textieldoek is een geweldig inzetbaar product. Het kan heel gedetailleerd en helder geprint worden, binnen of buiten worden toegepast én is in steeds meer looks verkrijgbaar. Verder kunnen veel soorten textieldoek bewerkt worden tot peesdoek voor onze textielframes of beurswanden. Omdat textiel zo’n populair materiaal is voor reclamedoeleinden, komen er om de zoveel tijd nieuwe soorten doek bij. En die neemt Proact dan natuurlijk (na uitgebreid testen) graag op in haar assortiment!

De waarde van volledige materiaalinformatie

Onze klanten uit de reclamewereld weten vaak precies wat ze willen; die hoeven we echt niet altijd alles in detail uit te leggen. Maar omdat de markt in beweging blijft, vindt ProAct het toch waardevol om zo volledig mogelijke materiaalinformatie online te zetten. Zo voorkomen we hopelijk dat je te lang twijfelt tussen onze soorten textiel. Blijft het toch een moeilijke keuze en zie je door de doeken je textielframe niet meer? Dan zijn onze experts je graag van dienst via de telefoon of de mail!

Hoe bestel ik mijn producten bij ProAct Media?

Weet jij na het lezen van onze materiaalinformatie precies welke soort(en) textiel je wilt gebruiken voor je producten? Dan is het tijd om je bestelling te plaatsen. Log in, selecteer het materiaal, vervolgens de gewenste producten en volg dan de overige stappen van de bestelling. Vergeet je niet onze aanleverspecificaties door te lezen voor je het ontwerp toevoegt?

Kun je een bepaald materiaal of product niet vinden, of heb je andere vragen? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen je graag met al je vragen over textiel!

Textieldoek van ProAct: voor Peesdoek, Textielframe en nog veel meer!