Lichtbakplaat

Over Lichtbakplaat

Lichtbakplaat nodig? Bestel ‘m bij ProAct Media!

Is het hoog tijd voor een nieuwe lichtbakplaat? Misschien omdat het bedrijfslogo is veranderd of omdat het nieuwe pand andere opties biedt om reclame te maken? ProAct Media helpt je graag met het printen van zo’n lichtbakplaat. Wij hebben uitgebreid ervaring met het bedrukken van allerlei reclamematerialen. Kies er dus ook voor om je visual bij ons te laten printen!

Kenmerken lichtbakplaat

Acrylaat opaal is het ideale materiaal voor lichtbakken: dit type plexiglas laat namelijk maar 30% licht door. Zo wordt het licht zo goed mogelijk verdeeld over de hele visual. Al onze plaatmaterialen worden bedrukt door middel van UV-print. Deze printtechniek is ideaal voor outdoor reclameproducten, omdat elke print zeer goed aan het materiaal hecht en een goede kleurkracht heeft.

ProAct: van buitenreclame tot beurs en presentatie

Kun je verder nog wat bedrukte reclame gebruiken? Misschien nog een mastvlag bij de ingang of wat gepersonaliseerde wandbekleding voor het interieur? Vergeet vooral niet de rest van de webshop te verkennen, want ProAct heeft je altijd veel te bieden!

Bestel nu een lichtbakplaat bij ProAct Media

Zo, tijd om ons het werk te zetten. Maak een account aan (of log in) en vul vervolgens het bestelformulier in. Lees je wel even de aanleverspecificaties door? Dan kunnen wij gelijk aan de slag met het bedrukken van de lichtbakplaat.

Heb je nog een vraag over één van onze producten? ProAct helpt je graag van A tot Z, dus neem gauw contact met ons op.

Bekijk direct online onze tarieven