Klant worden

Tijd voor reclame? Dan is het tijd voor ProAct Media!

Ben jij werkzaam in de reclamebranche? Misschien bij een signmaker, of bij een reclame- of communicatiebureau? Dan voel je je vast helemaal thuis op onze webshop: talloze producten en materialen op het gebied van bedrukte Binnen- of Buitenreclame, een scala aan Vlaggen & Banieren én natuurlijk een groot assortiment Beurs & Presentatie-artikelen. Genoeg communicatiemiddelen van goede kwaliteit om elk reclameproject perfect neer te zetten. Dus waar wacht je nog op? Registreer je nu en plaats je eerste bestelling bij totaalleverancier ProAct; wij zijn er klaar voor!

 

Belangrijke informatie voor onze klanten

Het is je misschien al opgevallen, maar je kunt alleen producten bij ons bestellen als je ingelogd bent. Registreer je dus eerst als klant. Zodra wij je account hebben goedgekeurd, kun je je bestelling bij ons plaatsen. Bezoek je onze webshop voor het eerst? Dan raden wij je aan om eerst deze pagina’s te bezoeken:

 

  • Home en Over ProAct. Hier leer je ons pas echt goed kennen.
  • De Kennisbank en Veelgestelde vragen. Voor al je vragen over praktische onderwerpen en aanvullende product- of materiaalinformatie.
  • Aanleverspecificaties. Erg belangrijk om goed door te lezen vóór elke bestelling.
  • Onze Algemene voorwaarden en Privacy Policy.

 

ProAct Media denkt altijd met je mee

Product en/of materiaal gevonden, maar toch nog wat vragen? Misschien omdat je een bepaald materiaal niet kent, of twijfelt welk product het best werkt voor jouw klant? Vergeet dan vooral niet dat ProAct Media al sinds 2006 een totaalleverancier is met de nodige kennis in huis. En dat wij niet alleen standaardproducten leveren, maar ook maatwerk. Aarzel dus vooral niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, reclame-advies of speciale verzoeken.